Szparagi zielone
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Szparagi zielone to warzywa o charakterystycznym, delikatnym smaku i intensywnie zielonej barwie. Są one bogate w wiele cennych składników odżywczych, takich jak witaminy (m.in. witamina C, witamina E, witamina K, witaminy z grupy B), minerały (m.in. potas, magnez, żelazo) oraz błonnik.
Pochodzące z Polski szparagi zielone to doskonały wybór dla tych, którzy cenią sobie świeżość i jakość produktów.
Szparagi zielone można przygotować na wiele sposobów - można je gotować, dusić, piec lub grillować. Wszystko zależy od preferencji smakowych i sposobu przygotowania dania. Warto pamiętać, że szparagi należy ugotować krótko (ok. 3-5 minut) lub poddusić na patelni, aby zachować ich chrupkość i konsystencję.
Waga: 450 gram
Kraj pochodzenia:Meksyk